Experter på dörrmiljöer – vi guidar dig rätt

Vi på Örebro Ståldörrar är experter på att hitta rätt dörr för just dina behov, förutsättningar och önskemål. Vi guidar och hjälper dig hela vägen fram till att dörren sitter på plats. Ibland behöver du en dörr, ibland väldigt många. Oavsett hur ditt behov ser ut skräddarsyr vi en lösning som passar dig. Hos oss kan du lita på att alltid få snabb hjälp, av människor som är utbildade inom dörrmiljöer. Vi finns alltid här, redo att hjälpa dig.

Att välja dörr och tillhörande produkter är ingen enkel uppgift. Det är mycket att känna till och ta hänsyn till. Allt från säkerhetsklassning, byggnadens förutsättningar och estetiska aspekter och kostnader. Kraven skiljer sig för olika dörrar i olika miljöer. Att du kan grunderna inom olika dörrmiljöer är bra, men du behöver inte kunna allt själv, vi hjälper dig.

Här ger vi dig den viktigaste informationen inom det spännande området av säkerhetsklassade dörrar, portar, partier, lås och beslag. Tillsammans hittar vi rätt för just dig.
Egenskaper & klassningar för dörrar
Guide till att välja rätt dörr
Lås & beslag

Ring, mejla eller fyll i vårt formulär om du hellre vill det, så tar vi det därifrån.
Du är självklart alltid välkommen hit för att prata dörrar. Det kan också kännas bra att se dörrarna i verkligheten och få en känsla för vilka anpassningar som går att göra. Vi finns på Johandalsvägen 2C i Örebro. Välkommen!