Säkerhetsbehovet växer alltmer, och därför har även säkerhetsdörrar och skalskydd blivit en viktig fråga vid projektering av bostäder och fastigheter. Vi är experter på att hitta rätt dörr för dina behov, och i vårt sortiment går säkerheten alltid först.

Högsäkerhetsdörrar från Daloc

Daloc är Skandinaviens största och ledande tillverkare av säkerhetsdörrar, och vi på Örebro Ståldörrar är stolta specialiståterförsäljare av högsäkerhetsdörrar i klasserna RC3, RC4 och RC5 enligt SS-EN1627. Dörrarna passar både lägenheter och privatbostäder, såväl som köpcentrum, sjukhus och andra miljöer som kräver starkt skydd mott skott, explosioner och elektromagnetisk störning. Kontakta oss för hjälp, eller ta del av vår guide till att välja rätt dörr och läs mer om egenskaper & klassningar för dörrar.

Alla dörrar i vårt sortiment klassas som säkerhetsdörrar och innebär i praktiken att de följer de högt ställda krav som finns enligt svenska lagar och föreskrifter. En säkerhetsdörr är särskilt svår att bryta sig in och skyddar mot brand, gaser, störande ljud och kalla drag. Vissa är även särskilt utrustade med skott- och explosionsskydd. Den ska alltid vara certifierad, kontrollerad och typgodkänd för att klassas som en riktig säkerhetsdörr. Vi på Örebro Ståldörrar säljer garanterade säkerhetsdörrar och du kan alltid vara trygg med de produkter vi säljer.